Hjemmeside til din bedrift

Vi øker din lønnsomhet gjennom godt utviklede, synlige nettsider som bedriften kan drifte selv etter utvikling – uten kodekunnskaper!

Hvorfor velge våre nettside-løsninger?

Graf viser oppovertrend

Fleksibel og skalerbart

Våre nettsider er utviklet i WordPress med Elementor. Med åpen kildekode og en stor brukerbase sikrer dette at hjemmesiden kan designes etter dine behov – uansett størrelse på bedriften din.

Lyspære lyser opp

Brukervennlig

Med Elementor får du mulighet til å redigere hjemmesiden helt selv, uten å trenge hjelp fra utviklere. Hvis du ønsker å lage nye design-elementer kan dette gjøres uten forkunnskap om HTML eller CSS.

Hjemmeside med forstørrelsesglass

Bedre plasseringer i Google

En god hjemmeside har ingenting å si om ingen ser den. Majoriteten av trafikken inn på hjemmesider kommer fra Google-søk. Derfor har vi stort fokus på søkemotoroptimalisering for din hjemmeside.

blyant og linjal

Skreddersydd design

Vi utvikler nettsiden til å passe din branding, eller hjelper deg med å utvikle ditt brand hvis det trengs. Hvis du bare har behov for en enkel løsning tilbyr vi også ferdigbygde løsninger.

Ønsker du en ny hjemmeside?

Fyll ut vår nettsidekalkulator, så gir vi deg et prisanslag!

Hvorfor er en nettside viktig?

En nettside er din bedrifts ultimate «hjemmebane», digitalt. Innholdet på nettsiden er ditt, sporing- og analyseverktøy gir deg uovertruffen innsikt i brukeratferd, og nettsiden er den ene arenaen der du kan få kunder digitalt på din måte.

Mobiltilpasset design

Visste du at nesten 70% av den globale nettsidetrafikken kommer fra mobiler – og i underkant av 30% kommer fra datamaskiner? På grunn av dette utvikler vi hjemmesider med en «mobile-first»-filosofi, slik at dine kunder får en behagelig opplevelse når de besøker hjemmesiden din uavhengig av skjermstørrelse og enhet.

Fokus på god brukeropplevelse (UX)

For at du skal oppnå dine mål med din hjemmeside er det viktig at nettsiden byr på en god brukeropplevelse. Brukere er meget sensitive til «friksjon» – hvis ting ikke funker som forventet eller ting laster inn tregt, vil brukere være raske med å flykte fra hjemmesiden din. Derfor har vi stort fokus på at brukerne dine skal ha en god brukeropplevelse fra A til Å når de bruker din nettside.

Hvorfor bruker vi WordPress?

Vi utvikler nettsider i WordPress med Elementor for bedrifter i alle størrelser.  WordPress er verdens største CMS og har vært markedsleder i lang tid. WordPress-nettsider er godt optimalisert for å plassere høyt i Google-søk og er utviklet med sikkerhet i tankene (The White House er bygget på WP).

Elementor - ta kontroll over nettsiden din

Det er fort gjort å føle at man mister kontroll over sin egen nettside. Mange bedrifter ender opp i en situasjon hvor de ikke får gjort endringer på nettsiden sin uten konsultasjon fra dyre webdesignere, men slik trenger det ikke å være. Innholdet på nettsiden representerer deg og bedriften din og du burde ha full kontroll over den. Derfor utvikler vi i Elementor.

Elementor er en sidebygger koblet mot WordPress. Den gjør det mulig for deg som kunde å ta mer kontroll over innhold og utseende på din egen nettside – uten å trenge hjelp fra dyre webdesignere og utviklere.

Usikker på hvor du skal begynne?

Book et møte med oss – vi hjelper deg å komme i mål med nettsideprosjektet ditt!

Ønsker du en ny nettside?

Fyll ut vår nettsidekalkulator, så gir vi deg et prisanslag!