Tjenester

SYNLIGHET

Programmatisk

Programmatisk annonsering er automatisert kjøp og salg av nettannonser via børs. Mediene tilgjengelig gjør sitt varelager (sine digitale brukere) i denne børsen, og som din mediepartner kan vi handle visninger i dette varelageret. Dette gjør vi basert på kriterier som demografi, geografi, interesser mm. Når alle kriteriene for kjøpet stemmer, vil kjøpet skje automatisk og annonsen vises omgående.

Programmatisk fungerer utmerket for frekvensstyring og umiddelbar måling av hvilke medier som leverer best på visninger, konverteringer og hvilke annonser som faktisk blir sett. Programmatisk egner seg godt til å treffe både eksisterende kunder og nye kunder.<

Vi i Digital Mediepartner hjelper deg med både budskapet og kjøpet direkte på børs, noe som gjør hele prosessen enklere og mer effektiv.

Vi sitter med all informasjon av data, innsikt rundt kampanjen og unike muligheter for optimalisering i nåtid.

Medie kanaler

SOSIALE MEDIER
Vi kan hele verdikjeden innen sosiale medier fra strategi til innhold og drift. Flere synes det er vanskelig å orientere seg om mulighetene som finnes og hvordan egen bedrift skal fremstå i de forskjellige kanalene.

Fordelen med de sosiale kanalene er at de er effektive i et kost/nytte-perspektiv. Så hvordan bruke det riktig? Skal det være informativt, inspirerende, engasjerende, sikre en høyest mulig spredning eller utløse en ønsket handling? –Eller kanskje JA TAKK, til alt sammen? Vi hjelper deg med dette.

De mest kjente og brukte kanalene vi har i Norge er Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Youtube og LinkedIn.

TRADISJONELLE MEDIER
Tradisjonelle mediekanaler som avis, magasin, TV, radio etc. blir vurdert etter egenskaper, dekning, målgruppe, gjennomslagskraft, samt pris og forventet effekt.

Betalt søk

Ønsker din bedrift å sette fokus på et produkt, eller en tjeneste som de ønsker mer oppmerksomhet på? Eller ønsker du å være konkurransedyktig på de viktigste tjenestene dine? Da kan du enkelt velge Betalt søk som gir umiddelbar positiv effekt. Betalt søk gjennom Google Adwords, Bing Ads eller Yahoo, gir deg flere leads og mer relevant kjøpstrafikk på nettopp de tjenester og produkter du ønsker å fremme.

 

VÆR DER KUNDENE DINE LETER
Når du forbedrer plasseringen din i resultatlistene på Google, Bing og andre søkemotorer på søkefraser som er relevante, øker du trafikken inn til hjemmesidene dine fra brukere om er interessert i dine varer og tjenester.

Det å ha en hjemmeside vil ikke i seg selv dekke behovet for å kunne nå ut til potensielle kunder, her må man aktivt må jobbe med å gjøre seg tilgjengelig for sine potensielle kunder.

Vi kjenner brukeratferden på nett, og kan bidra til raskere effekt gjennom annonsering på Google Adwords, Bing og Yahoo. Google Adwords er noe av den mest kostnadseffektive måten å kunne nå ut til sine kunder på, da man kun betaler for de besøk man får på sine hjemmesider (cost per click)

SEO

En høyere rangering i Google gir mer trafikk til hjemmesidene dine, flere leads og mer relevant kjøpstrafikk. Søkemotoroptimalisering (SEO) er kunsten å rangere høyere i søkemotorer på Internett slik som Google, Bing og Yahoo.

BLI FUNNET AV POTENSIELLE KUNDENE

Når du forbedrer plasseringen din i resultatlistene søkemotorene øker du trafikken inn til hjemmesidene dine fra brukere om er interessert i dine varer og tjenester.

SØKEMOTOROPTIMALISERING (SEO)

Når noen henvender seg til søkemotorer er det alltid fordi de har et problem de ønsker å løse eller et spørsmål de ønsker svar på. Så godt som hele Norges befolkning søker seg frem til løsninger på internett når de møter et problem, da er det ikke å forakte og bli plassert i toppen når du har varen eller tjenesten som løser problemet.

Det er mulighetene for en stabil tilstrømning av kunder som trenger akkurat det du selger som gjør søkemotoroptimalisering så attraktivt for så mange aktører.Vellykket SEO eksponerer potensielle kunder for firmaet ditt og sender de til hjemmesiden din hvor de kommer i kontakt med deg og du kan gi de alt de trenger av svar.

MEDIERÅDGIVNING

Medierådgivning

Reisen med oss starter ofte med en kaffe eller et uformelt møte der utfordringer og ønsker luftes og diskuteres. Vi stuper sjelden rett inn i markedsføringen. Minst like viktig er å bli kjent med deg og din bedrift, og hvordan vi kan forenkle din hverdag og forsterke det som betyr mest for bedriften.

 

Etter en kaffe går vi inn i analysefasen. For å ha en stabil grunn å stå på må vi vite hvor vi er i dag, og hvor vi skal. Vi bruker analyser, historikk og data for å definere lønnsomme målgrupper.

Neste trinn er å opprette medieplan og produksjonsplan for å sikre kanaler der vi kan påvirke målgruppene og sikre at budskapet har nødvendig relevans og presisjon. Deretter tar vi kontakt med mediehusene og publisistene vi ønsker å bruke og forhandler frem de priser vi mener skal dra kampanjen i mål. Underveis som kampanjen ruller samler vi inn data som vi kan bruke for å optimalisere kampanjen for best mulig effekt. Før reisen er over oppretter vi rapporter på måloppnåelse som vi kan ta med oss inn i neste kampanje.

PR

Ikke-betalt PR og redaksjonell omtale har i snitt 3 x verdien av betalt annonsering. Brukt riktig innebærer det å levere rett budskap i rette kanaler til rett tid.

Essensen ligger i å identifisere og presentere budskap på en slik måte at redaksjonene anser at sakene har en nyhetsverdi, relevant for mediets lesere, lyttere etc. Dette gjør vi gjennom et bredt opparbeidet nettverk av redaktører og journalister.

Vi er opptatt av å produsere informativ og promoterende kommunikasjon i sosiale medier og ikke-betalte kanaler (f.eks. til egen mailbase gjennom nyhetsbrev). Dette er både billig, effektivt og godt egnet til spredning av budskap som oppleves relevant.

DESIGN OG PRODUKSJON

Design

Vi bruker kun den siste teknologien innen webdesign og tar på oss alt ifra en liten jobb til større prosjekter.

Ønsker du å øke salget av et konkret produkt eller tjeneste, kan vi bygge opp en mål-optimalisert kampanjeside eller landingsside. Det eksisterer mange skjermstørrelser i dag, og vi sikrer en optimal brukeropplevelse gjennom godt responsivt design på alt vi produserer.
Vi tilbyr blant annet: Hjemmesider, kampanjesider, mobilsider, måloptimaliserte landingsider, nettbutikker, e-Commerce, logo design og displayannonser.

Produksjon

Ønsker du å øke salget av et konkret produkt eller tjeneste, kan vi bygge opp en mål-optimalisert kampanjeside eller landingsside. Det eksisterer mange skjermstørrelser i dag, og vi sikrer en optimal brukeropplevelse gjennom godt responsivt design på alt vi produserer.