Peer Gynt Tours økte henvendelsene med 267% med Google Ads

Peer Gynt Tours Økte Henvendelsene Med 267% Med Google Ads

Om kunden

Peer Gynt Tours AS er en velrenommert turoperatør med hovedkontor på Vinstra i Norge. Selskapet spesialiserer seg på å tilby unike reiseopplevelser både innenlands og utenlands. De tilbyr et bredt spekter av turer, fra kulturelle opplevelser til spennende eventyrreiser.

Tjenester

Google Ads

Resultatene er for mai 2024.

Kort oppsummert

Resultater Google Ads:

  • Klikkfrekvensen økte fra 1,3% til 2,5%

  • Klikkprisen ble redusert fra 45 kr til 12 kr

  • Antall henvendelser økte med 267%

Jenter Utsikt Over Byen Istock 800 Hfzeea

Utfordringer

Glasopor stod overfor flere utfordringer som hindret dem i å nå sitt fulle potensial online.

Manglende synlighet på Google

Peer Gynt Tours har tatt i bruk Google Ads kontinuerlig de siste årene, men grunnet svært dårlig drift av tidligere markedsføringspartner var det minimalt med data, historikk og resultater å arbeide ut i fra.

Høye klikkpriser

Som generelt i reiselivsbransjen er det svært høye klikkpriser på aktuelle søkeord. Klikkpriser på 45 kr/stk er ikke uvanlig, og derav blir kvaliteten på trafikken svært viktig.

Høy konkurranse

En av de største utfordringene for Peer Gynt Tours er den høye konkurransen fra andre aktører i markedet. Dette gjør det viktig å skille seg ut med effektive og målrettede markedsføringskampanjer for å tiltrekke seg kunder.

Løsning

Nøye optimalisering

Med tett optimalisering av søkeordene sikrer vi trafikk av høy kvalitet, som genererer mange henvendelser for Peer Gynt Tours.

Tette annonsejusteringer

For å tiltrekke den korrekte trafikken er tette justeringer av annonsebudskapene viktig. De må korrespondere med søkerens forespørsel.

Teknisk optimalisering

Alt innen digital markedsføring omhandler sporing og optimalisering. Sporing, i form av innsamling av aktuell kundedata, er uhyre viktig for å optimalisere kampanjene korrekt.

Løsingen Ble Optimalisering Av Google Ads

Resultater

Resultater Google Ads:

Klikkfrekvensen økte fra 1,3% til
0 %
Klikkpris på 45 kr til
0 kr
Økninger av henvendelser økte med
0 %