Synlighet

Hva er SEO?

Søkemotoroptimalisering (SEO) er det arbeidet som utføres for at en nettside skal kunne rangere på Google.

SEO er kontinuerlig arbeid som består av flere områder:

Hva er teknisk SEO og hvorfor er det viktig?

Teknisk SEO er arbeidet for å sikre at ditt nettsted er kompatibelt med søkemotorretningslinjene. Dette er viktig for at din nettside kan gjennomsøkes og indekseres uten problemer. Målet med en teknisk SEO-revisjon er å få en objektiv og faktabasert vurdering av nettstedets nåværende SEO og finne ut hvilke områder du trenger å forbedre.

betalt annonsering2

Gjennom årene har brukernes krav endret seg dramatisk, og søkemotorer har blitt mer sofistikerte. Ifølge Statistisk Sentralbyrå har 95% av Norges befolkning smarttelefon, denne også globale utviklingen har ført til at Google lanserer jevnlige algoritmeendringer og nå ventes det større vekt på nettsteders hastighet og mobilopplevelser i rangering av organisk posisjon.

I dag kan nettsteder med dårlig struktur, langsom sideinnlastingstid og uhyggelige viderekoblinger bli straffet av Google. Uten riktig inngripen kan disse tekniske SEO-problemene resultere i et bratt fall i søkerangeringen og organisk trafikk. Gitt at de beste organiske søkeresultatene mottar nesten 35 prosent av klikkene, kan en nedgang i rangering være skadelig for virksomheten din.

Nøkkelord og strategi

Digital Mediepartner er et SEO byrå som forstår din nisje og kan øke din rangering for spesifikke søkeord. SEO-spesialisten vår vil vurdere søkeordene nettstedet ditt for øyeblikket rangerer etter, ta søkeordønskelisten din og gjennomføre ytterligere søkeordundersøkelser for å lage en liste som gir mest mening for nettstedet ditt og konkurransen.

Lenkebygging

Etter å ha utført teknisk SEO og satt en strategi rundt søkeordene er det på tide å styrke nettsidens autoritet med lenkebygging. Lenkebygging er for oss manuelt arbeid som igjen sørger for at de nettsidene som lenker inn til din nettside har god autoritet.

Lokal SEO

Flesteparten av kundene søker etter lokale virksomheter på nettet. Ved å forbedre selskapets Google My Business (GMB) – vil du tiltrekke deg flere kunder. Vi optimaliserer GMB-profilen din og administrerer ditt omdømme på nettet for å øke din lokale følgere.

On-site SEO

Styrk synligheten din på nettet og tjen trafikk av høy kvalitet. V sørger for at SEO-tjenestene våre er tilpasset søkemotorenes beste fremgangsmåter for å øke nettstedets pålitelighet. Våre SEO-eksperter publiserer unikt, verdifullt innhold, optimaliserer overskriftene og HTML-kodene og bruker bilder med høy oppløsning.

Off-site SEO

Off-page optimalisering er avgjørende for å etablere troverdighet og øke eksponering på nettet. Vi utnytter markedsføring av sosiale medier, lenkebygging og innholdsmarkedsføring for å generere kvalifiserte lenker og positive rangeringer.

Ta kontakt med oss!