Utvikling av nettbutikk

Vi utvikler nettbutikker som hjelper deg å vokse.

Hvorfor WooCommerce?

Visste du at WooCommerce er den største nettbutikkløsningen i Norge? Hele 27% av alle nettbutikker i Norge er laget i WooCommerce. På et globalt nivå er andelen oppe på 30%. WooCommerce har vært på markedet lenge og er fortsatt markedslederen blant nettbutikkplattformene. Derfor spesialiserer vi oss på nettbutikker utviklet i WooCommerce.

Du kan lese mer om våre WooCommerce-løsninger her.

Hvorfor velge våre nettside løsninger?

Fleksibel og skalerbart

Våre nettbutikker er bygd på ecommerce-plattformen WooCommerce til WordPress. Med åpen kildekode og en stor brukerbase sikrer dette at nettbutikken kan designes etter dine behov – uansett størrelse på bedriften din.

Bedre plasseringer i Google

En god nettbutikk har ingenting å si om ingen ser den. Majoriteten av trafikken inn på nettbutikker kommer fra Google-søk. Derfor har vi stort fokus på søkemotoroptimalisering for din nettbutikk.

Brukervennlig

Med vår løsning vil du ha muligheten til å redigere nettbutikken selv, uten å trenge hjelp fra utviklere. I tillegg integrerer vi dine betalingsløsninger, CRM systemer og regnskapsprogrammer inn i butikken, slik at driften av nettbutikken blir så lett som mulig for deg.

Skreddersydd design

Vi designer butikken til å passe din branding, eller hjelper deg med å utvikle ditt brand hvis det trengs. Hvis du bare har behov for en enkel løsning tilbyr vi også ferdigbygde løsninger.

Vi støtter en rekke integrasjoner

En nettbutikk funker best når man har det meste på et sted. Derfor hjelper vi deg med integrasjoner av dine viktigste verktøy.
Her er noen av de vi kan hjelpe deg med:

Betalingsløsninger

Vi støtter alle de største betalingsløsningene, blant annet Klarna, Nets, Vipps, Bambora og Paypal. Vi støtter også integrasjon opp mot en rekke POS (Point-Of-Sale) og kassesystemer.

Logistikk

Vi gjør logistikken til nettbutikken enklere og mer automatisert. Vi integrerer blant annet løsningene fra Mybring (Bring sitt nye selvbetjeningsverktøy for bedrifter) og PostNord. I tillegg kan vi sette opp automatisk bestilling av leveranser og printe etiketter fra kjøp i nettbutikken.

Regnskap

Vi integrerer ditt regnskapssystem inn i nettbutikken. Vi støtter blant annet løsningene til Visma, Mamut, 24SevenOffice og Microsoft Dynamics NAV.

Nettbutikker for både forbruker- og bedriftsmarkedet

Uansett om du skal selge fancy såpestykker til Kari eller bildeler i bulk til bilverksteder – vi bygger nettbutikken basert på hvem kundene dine er. For mindre, billigere produkter lager vi kjappe og intuitive nettbutikkløsninger med minimal friksjon. For store kjøp fra bedrifter lager vi løsninger som møter enkeltkundenes detaljerte og spesifikke behov.