WooCommerce-nettbutikk for din bedrift

Vi er spesialister på utvikling av e-handelsløsninger bygd i WooCommerce, for både forbruker- og bedriftsmarkedet.

Hva er WooCommerce?

WooCommerce er verdens mest brukte e-handelssystem. Systemet er bygd på WordPress – verdens mest brukte CMS (publiseringssystem).

Sammen dekker de to elementene forskjellige områder: WooCommerce gir deg nettbutikk-funksjonalitet med alt du trenger, mens WordPress gjør det mulig å lage gode landingssider/forsider og bloggartikler.

Hvorfor WooCommerce?

Visste du at WooCommerce er den største e-handelsløsningen i Norge? Hele 27% av alle nettbutikker i Norge er laget i WooCommerce. På et globalt nivå er andelen oppe på 40%.

WooCommerce har vært på markedet lenge og er fortsatt markedslederen innen e-handel. Derfor spesialiserer vi oss på e-handelsløsninger utviklet i WooCommerce.

Brukervennlig handelsopplevelse

Med en WooCommerce-nettbutikk gjennom oss får kundene dine en brukervennlig handelsopplevelse.

Vi justerer e-handelsløsningen for din bedrift, uansett om du selger virtuelle eller fysiske produkter, enkelttjenester eller abonnementer.

Vi tar i bruk flere av markedets mest brukervennlige checkout-løsninger. Dette gjør at flere personer gjennomfører kjøp, og færre forlater handlekurven sin.

Bring Fraktguiden API, Pickup Point API og MyBring Booking

Gjør frakt enkelt og stressfritt for kundene dine ved å ta i bruk Bring Fraktguiden, Pickup Point API og MyBring Booking. Med WooCommerce-nettbutikk fra oss får du dette forhåndsinstallert på forespørsel.

Disse vil gjøre det enklere for kundene dine å velge leveringsmåte, få vite fraktkostnad tidlig i prosessen og kunne spore pakken mens den er på vei til dem. Vi kan også sette opp Pakke i Postkassen (PiP) på forespørsel.

Vi integrerer regnskapssystemet ditt i nettbutikken

Vi integrerer ditt regnskapssystem inn i nettbutikken. Blant andre støtter vi løsningene til Visma, Mamut, 24SevenOffice og Microsoft Dynamics NAV.

Vi støtter dine betalingsløsninger

Vi støtter alle de største betalingsløsningene, blant annet Klarna, Nets, Vipps, Bambora og Paypal. Vi støtter også integrasjon opp mot en rekke POS (Point-Of-Sale) og kassesystemer.

Google-shopping annonser

En nettbutikk får ikke trafikk av seg selv. Annonser er primærkilden til nettbutikk-trafikk – spesielt hvis nettbutikken er nylig publisert. Google Shopping er et meget kostnadseffektivt markedsføringsverktøy for nettbutikker.

Vi kan sette opp og kjøre Google Shopping annonser for nettbutikken din på forespørsel. Dette gjør det mulig for deg å selge produktene dine til folk som Googler etter produktene du selger.

Du kan lese mer om vårt Google-annonsetilbud her.

Usikker på hvor du skal begynne?

Book et møte med oss – book en gratis markedsførings strategi så hjelper vi deg i gang!