logo-digital-mediepartner

Auto-Trio

Ny nettside – Performance

Auto-trio

Auto-Trio er en bildelebutikk som spesialiserer seg på originaldeler til Mercedes-Benz og BMW-biler. Vi utviklet ny hjemmeside for kunden for å øke deres synlighet på nett. 

Problem

Auto-Trio er en sterk merkevare i bildelerindustrien. Den gamle siden har svært dårlig sidehastighet og dårlig brukervennlighet. Kunden ønsket en nettside som fokuserte på deres produkt og deres ekspertise innen bildeler. De hadde også lav konverteringsrate med Google Ads. 

Vi utviklet ny nettside for kunden

Digital Mediepartner utviklet en ny nettside for Auto-Trio. I og med at kunden var veldig fornøyd med det gamle designet deres, tok vi utgangspunkt i det. Vi lagde derimot nettsiden mer moderne og gjorde den mer brukervennlig for brukeren. Den nye nettsiden ser også mer profesjonell og pålitelig ut. Nettsiden er responsiv på alle plattformer og har en god sidehastighet. Selv om vi ikke fokuserte på SEO på dette prosjektet, merket vi at nettsiden begynte å rangere bedre organisk på spesifikke søkeord. Vi har også sett høyere konverteringer, med flere kunder som tok kontakt med Auto-Trio. 

Vi gjorde Auto-Trio synlige ved hjelp av Google Ads

Google Ads er et kraftig markedsføringsverktøy som kan hjelpe bedrifter med å nå et bredere publikum ved hjelp av betalt annonsering. Når det gjelder bildeler er Google Ads den viktigste kanalen for målgruppen. Her brukte vi et betydelig antall annonser som til sammen styrker kundens posisjon overfor potensielle kjøpere. Vi bruker flere annonsetyper som «brand» og «broad match» som igjen følges opp av retargeting-annonser. Vi optimerer kampanjene våre mot definerte mål for konverteringer, høy CTR og lav CPC. Å bruke Google Ads er en viktig del av markedsføringsstrategien deres nå og har hjulpet oss å nå flere kunder. 

For å oppsummere, er vi veldig fornøyde med resultatene av den nye nettsiden og det økte konverteringen ved hjelp av Google Ads. Vi vil fortsette  overvåkningen til nettstedet og Google Ads-kampanjen, og gjøre nødvendige endringer for å opprettholde suksessen.