logo-digital-mediepartner

Hjemmeside til din bedrift

Vi øker din lønnsomhet gjennom godt utviklede, synlige hjemmeside som bedriften kan drifte selv etter utvikling – uten kodekunnskaper!

Hvorfor er en nettside viktig?

For å lykkes på nett i dag må bedrifter ha en engasjerende og profesjonell tilstedeværelse på nett. Dette betyr å ha en nettside som er godt designet og enkel å navigere i, innhold som er relevant, søkbart og engasjerende å lese. I tillegg må bedrifter være klar over sitt markevare og presantere denne på en god måte for å skille seg ut i konkurransen.

Digital Medieparter hjelper bedrifter til å bli synlig på nett. Målet våres sidene vi utvikler presentere bedriften på en god måte og få kundene til å ønske å kontakte og kjøre produkter/tjenester av dem.

Hvorfor velge våre nettside løsninger?

Fleksibel og skalerbart

Våre nettsider er utviklet i WordPress med Elementor. Med åpen kildekode og en stor brukerbase sikrer dette at hjemmesiden kan designes etter dine behov – uansett størrelse på bedriften din.

Bedre plasseringer i Google

Vi utvikler nettsiden til å passe din branding, eller hjelper deg med å utvikle ditt brand hvis det trengs. Hvis du bare har behov for en enkel løsning tilbyr vi også ferdigbygde løsninger.

Brukervennlig

Med Elementor får du mulighet til å redigere hjemmesiden helt selv, uten å trenge hjelp fra utviklere. Hvis du ønsker å lage nye design-elementer kan dette gjøres uten forkunnskap om HTML eller CSS.

Skreddersydd design

Vi utvikler nettsiden til å passe din branding, eller hjelper deg med å utvikle ditt brand hvis det trengs. Hvis du bare har behov for en enkel løsning tilbyr vi også ferdigbygde løsninger.

Responsivt design

Visste du at nesten 70% av den globale nettsidetrafikken kommer fra mobiler – og i underkant av 30% kommer fra datamaskiner? På grunn av dette utvikler vi hjemmesider med en «mobile-first»-filosofi, slik at dine kunder får en behagelig opplevelse når de besøker hjemmesiden din uavhengig av skjermstørrelse og enhet.

Fokus på god brukeropplevelse (UX)

For at du skal oppnå dine mål med din hjemmeside er det viktig at nettsiden byr på en god brukeropplevelse. Brukere er meget sensitive til «friksjon» – hvis ting ikke funker som forventet eller ting laster inn tregt, vil brukere være raske med å flykte fra hjemmesiden din. Derfor har vi stort fokus på at brukerne dine skal ha en god brukeropplevelse fra A til Å når de bruker din nettside.

Nettsider som konverterer

Det spiller ikke noe rolle hvor pen og brukervennlig nettsiden din er hvis den ikke konverterer. Vi bygger din nettside med fokus på å markedsfører dine produkter og tjenester slik at målgruppen din ønsker å kjøpe av deg. Ved hjelp av moderne verktøy så tester vi og justerer på hva som fungerer slik at vi kommer frem til hva som konverterer.

SEO-vennlig nettside

Vi leverer alle nettsidene SEO-klar. Dette vil si at nettsiden er bygget opp riktig teknisk, kode og bilder er optimalisert, at den består Google’s hurtighetstest, at den har riktige meta tags, lagt på alt-tekst på bilder og installert en SEO-plugin. Egentlig all den grunnleggende teknisk jobben som gjør at du har et godt forsprang på Google teknisk og at du etter lansering bare trenger å konsenterer deg om å utvikle siden videre med en god innholds strategi og lenkebygging. Les mer for å lære mer om SEO.

Fokus på GDPR og universell utforming

Norge har strenge regler når det kommer til følging av GDPR og universell utforming? Det er viktig for oss at alle sidene vi utvikler alltid følger de nyeste lovene og reglene. Om du ønsker å lære mer så kan du lese om dette på Uutilsynet og Datatilsynet sine nettsider. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på om din eksisterende nettside så hjelper vi deg.

Hvorfor bruker vi WordPress?

WordPress er et innholdsstyringssystem (CMS) som brukes til å lage nettsider og blogger. WordPress er gratis og åpen kildekode-programvare utgitt under GPL. WordPress brukes av millioner av mennesker over hele verden, inkludert mange store organisasjoner, som The Guardian, Forbes og The New York Times. WordPress er en veldig allsidig plattform og kan brukes til en lang rekke nettsteder, fra enkle personlige blogger til komplekse bedriftsnettsider. WordPress er enkelt å bruke og har et stort fellesskap av brukere og utviklere som alltid lager nye plugins og temaer. WordPress er også søkemotorvennlig, så det er enkelt å få nettstedet ditt høyt rangert i Google og andre søkemotorer.

Elementor - ta kontroll over nettsiden din

Vi ønsker at kundene våre skal ha kontroll over sin egen nettside. Mange bedrifter ender ofte opp i en situasjon hvor de ikke får gjort endringen på sin egen nettside uten konsultasjon fra dyre webdesignere. Innholdet på nettsiden representerer deg og din bedrift og vi ønsker at du skal ha full kontroll over den. Derfor har vi valgt å utvikle i Elementor.

Elementor er en populær WordPress nettstedbygger som lar brukere lage egendefinerte sider uten å måtte kode. Elementor er enkel å bruke og tilbyr et bredt spekter av funksjoner. En av hovedfordelene med å bruke Elementor er at det er svært tilpassbart. Brukere kan dra og slippe elementer på siden deres, og deretter tilpasse dem til deres behov. Dette betyr at brukere kan lage sider som ser ut akkurat slik de vil, uten å måtte bekymre seg for koding eller designbegrensninger.  I tillegg gir Elementor brukere tilgang til en rekke verktøy som kan brukes til å forbedre nettsidens SEO og ytelse.

Usikker på hvor du skal begynne?

Book et møte med oss – book en gratis markedsførings strategi så hjelper vi deg i gang!