HotSpring Massasjebad

Hjemmeside og performance

HotSpring Massasjebad

HotSpring Massasjebad er en Premium spa-forhandler som selger massasjebad til kvalitetsbevisste mennesker som er opptatt av hygiene, god massasje, og et støyfritt utendørs spa av høy kvalitet. I tillegg til det brede utvalget av produkter som HotSpring tilbyr, har de god kundeservice. 

Design og utvikling

HotSpring trengte hjelp til å designe og utvikle nettsiden sin. De har mye informasjon å komme med og har over 100 undersider. Vi overtok nettsiden i 2018 og har jobbet med daglig drift siden den tid. Over årene har vi fornyet siden 2 ganger. 

 Nettsiden er designet for å være ren og enkel å navigere på. Vi har hatt fokus på å få frem selskapets verdier og unike salgsargumenter. Nettsiden er responsiv og optimalisert for alle enheter. 

Utviklingsprosessen var jevn og effektiv, med regelmessig kommunikasjon mellom klienten og teamet vårt. Utviklerne våre jobbet tett med HotSprings interne team for å sikre at sluttproduktet oppfylte alle deres krav. 

Det som gjør at nettsiden til HotSpring Massasjebad skiller seg ut er fokuset på brukeropplevelse. Nettstedet er designet for å være enkelt å navigere og gir et vell av informasjon om produktene og tjenestene som tilbys av selskapet. Kundene kan enkelt finne det de leter etter og komme i kontakt med deres nærmeste forhandler for å finne det badet de trenger. 

Nettsiden har masse artikler om emner som å velge riktig spa, vedlikeholde spaet og nyte fordelene med massasjebad. Dette er en flotte ressurser for kunder som ønsker å lære mer om spabad og hvordan de kan få mest mulig ut av investeringen. 

Vi bruker mange bilder og videoer av høy kvalitet på nettstedet for å gi besøkende en følelse av hvordan det ville være å eie et HotSpring-spa. Nettstedet inneholder også kundeanbefalinger og et galleri med vakre bilder som viser frem selskapets produkter. 

Nettsiden har vært en stor suksess for HotSpring Massasjebad! 

Vi moderniserte nettsiden med å bygge den i Bricks

Orginalt bygget vi nettsiden med sidebyggeren Elementor, men etter Google Core Web Vitals oppdatering i 2020 valgte vi å bygge om siden til nettsidebyggeren Bricks. Byggeren er kjent for sin rene kode og gode sideytelse, noe som gjør at den blir utrolig rask på nett. HotSpring er veldig fornøyd med resultatet og vi er stolte over å ha bidratt til å gjøre nettsiden deres til en av de beste i bransjen. 

SEO

Da vi først startet med SEO på HotSpring, visste vi at innhold ville være viktig. Vi har satt sammen en omfattende strategi som er målrettet mot de viktigste søkeordene for nisjen. Og det lønnet seg – vi rangerer nå førsteplassen for disse søkeordene. Det har imidlertid ikke vært lett. Nisjen vår er svært konkurransedyktig, og vi har måttet jobbe hardt for å opprettholde vår posisjon. Men det var verdt det, og vi er stolte av det vi har fått til! 

Vi har også jobbet mye med lenkebygging, både internt og eksternt. Vi optimaliserer også siden teknisk med jevnlige mellomrom for at den foresatt skal holde sin posisjon på Google. 

Arbeidet vi har gjort har hjulpet HotSpring Massasjebad til å tiltrekke seg mer organisk trafikk og generere flere leads. Vi er stolte over at selskapet nå en av de ledende leverandørene av massasjebad i Norge. 

Hvor mye koster en ny nettside?

Fyll ut vår nettsidekalkulator, så gir vi deg et prisanslag!