Kunder søker etter
deg på Google

Vi hjelper deg å bli synlig på Google, og å nå dine kunder. Book et gratis og uforpliktende møte med oss, så hjelper vi deg!

I Norge bruker 97% av befolkningen internett, av disse bruker 97,31% Google som sin søkemotor.

Uansett bransje, kundene dine er på nett – og de bruker Google.

Ønsker du å nå disse kundene? Da må du være synlig høyt oppe i søkeresultatene på Google.

Vi i Digital Mediepartner kan hjelpe deg med dette, slik at du kan nå frem til nye kunder og øke lønnsomheten din.

Hva kan Digital Mediepartner gjøre for meg?

Resultatorientert

Grundig analyse

Før vi setter i gang med tiltak, utfører vi grundige analyser hvor vi utforsker din bedrifts nettside, konkurrenter, og muligheter med Google.
Hjemmeside med forstørrelsesglass

Søkemotoroptimalisering

Også kjent som ‘Search Engine Optimization’ (SEO). Dette er arbeid som hjelper nettsiden din å plassere høyt i Google – uten å betale for plasseringen.

Google-annonsering

I tillegg til ubetalte plasseringer kan man også kjøpe topp-plasseringer i søkefeltet med Google søkeannonser.

Hva andre sier om oss

Ofte stilte spørsmål

Akkurat som andre former for annonsering, koster Google-annonsering penger. Derimot er Google-annonsering mye mindre risikabelt enn tradisjonelle markedskanaler. Her er 3 grunner hvorfor: 

1. Kontroll over lønnsomhet – med Google-annonser får du ikke bare vite hvor mye et klikk koster deg, men også hvor mye et kjøp-, en booking- eller en registrering koster deg. Du får full oversikt over lønnsomheten til annonsene. 

2. Høy «kjøpsintensjon» – når du annonserer på Google, annonserer du til personer som allerede er på utkikk etter tjenester eller produkter du tilbyr. Annonsene vises bare til de som søker på relevante ting. 

3. Tilpasset alle markedsbudsjetter – om du har 5.000 NOK eller 5 millioner, Google-annonsering kan funke for alle. Du betaler først når noen klikker på annonsene dine. 

Kunder på nett søker vanligvis etter produktet/tjenesten de trenger – ikke etter en spesifikk bedrift. Kommer din bedrift på toppen av Google når du søker etter produktet/tjenesten, uten å legge til bedriftsnavnet ditt i søket? Test dette på telefon/datamaskin til noen som ikke har besøkt nettsiden din før. Sannsynligvis kommer konkurrentene dine opp før deg på søket – med mindre du har investert i Google-annonser og SEO. 

Book et gratis møte med oss!

Ønsker du å få flere kunder og øke lønnsomheten din? Book et gratis og uforpliktende møte med oss i Digital Mediepartner, og vi vil hjelpe deg å vokse.

Book møte

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg snarest.